Miten löytää oma vahvuutesi?

Feng shuin voima. Se voi avata meille uusia ovia ja viedä meidät paikkoihin, joiden olemassaolosta emme edes tienneet tai osanneet unelmoida. Minut se on vienyt täysin uuteen maailmaan ja tehnyt minusta - tavallisesta maalaiskylältä lähtöisin olevasta (ja samalla kylällä edelleen asuvasta) tytöstä, jota koulunkäynti ei juuri kiinnostellut - kirjailijan. 

Nuoruuteni suurimmat ilon hetkeni koin koirani ja ponini kanssa metsässä, olisin voinut muuttaa meren rannalle ja tuijotella päivästä toiseen rantaan iskeytyviä aaltoja (voisin kyllä edelleen). Olin kiinnostunut asiosta, joita pidettiin outoina ja "huuhaana" mikä sai minut epäilemään omaa ajatusmaailmaani, syyllistämään itseäni ja horjutti itsetuntoani.
Nuoruudessani kokemani kiusaaminen ei omaa suhtautumistani itseeni ainakaan parantanut ja sai minut entistä enemmän etsimään vikoja ympäristön kayttäytymiseen itsestäni. Viimeisen vuoden aikana olen saanut tutustua ihmiseen, jolla on kyky nähdä sieluun ja hän on sanoittanut kokemukseni (täysin tietämättä kokemuksistani ja tuntematta menneisyyttäni) seuraavasti: 


"Sinussa on vahvaa energiaa, sellaista joka on syntynyt kovista kokemuksista ja häpeän leimasta. Tuo vahva energia on ollut sinussa jo pienestä pitäen ja se on pelottanut niitä, jotka ovat sinua kiusanneet. Sinun on ollut vaikea pitää puoliasi ja jokin sinussa ajattelee vieläkin, että oliko se omaa syytä. Ei ollut, syy on niiden jotka eivät osanneet nähdä omaa pienuuttaan ja yrittivät lyönneillä ja pahoilla sanoilla tehdä itsestään suuren." 


Kokemukseni johtivat siihen, että kadotin itseltäni syvimmän olemukseni, aloin määritellä itseäni ulkopuolisten odotusten mukaisesti ja olin vähällä kadottaa iloni. Yhden asian johtaessa toiseen kärsin ajoittain niin voimakkaasta sosiaalisten tilanteiden pelosta, että se alkoi rajoittaa käyttäytymistäni ja arkisia valintojani. Matka siitä hetkestä tähän päivään on ollut pitkä ja raskas, mutta myös antoisa.

Ilman voimakasta tahtoa, energiaa ja itsetutkiskelua en olisi nyt tässä tilanteessa; antamassa sinulle kirjani sivuilla neuvoja siihen kuinka sinäkin onnistut, löydät elämääsi taas ilon ja mahdollistat haluamasi muutoksen tapahtumisen kun samanaikaisesti kohennat kotisi sisustusta ja pääset nauttimaan upeasta, iloa tuottavasti ympäristöstäsi.

Vasta uskaltaessani seurata intuitiotani löysin samankaltaisia ihmisiä, ja aloin pikkuhiljaa ymmärtää ettei minussa ehkä olekaan mitään vikaa. Ajattelutapani, vahva intuitioni ja se, mihin uskon poikkeaa ehkä valtaväestöstä mutta kuten mieheni on opettanut, se ei ole heikkouteni vaan vahvuuteni. Omaan intuitiooni luottaminen ja oman polkuni seuraaminen on tuonut minut tähän ja tehnyt minusta sellaisen kuin olen. 

Uskalla sinäkin olla sellainen kuin olet ja luota, että elämä kantaa. Anna asioille mahdollisuus tapahtua, äläkä mieti mitä muut ajattelevat sinusta tai tekemistäsi valinnoista. Vain siten voit luoda itsellesi elämän, josta saat nauttia koko sydämelläsi ja tuntea päivittäistä iloa. Eikö olisikin mahtavaa, että kaikki ympärilläsi olevat asiat ja ihmiset olisivat kanssasi samalla, positiivisella taajuudella ja saisit ympäristöstäsi takaisin samaa, positiivista värähtelyä jota itsekin säteilet ulospäin? 


Muutos lähtee sinusta itsestäsi!


Erilainen sisustuskirja 


Tunne kotisi! on esikoiskirjani, joka poikkeaa sisällöltään tavanomaisista sisustuskirjoista. Ensimmäinen puolikas kirjasta valmistaa sinua ja kotiasi muutokseen antaen sinulle runsaasti pohdittavaa liittyen omaan itseesi, ympäristöösi ja päivittäisiin valintoihisi. 

Kirjan toinen puolisko antaa sinulle konkreettisia ja käytännönläheisiä neuvoja tarvittavien muutosten aikaansaamiseksi. Upeat kuvat inspiroivat sinua luomaan kodistasi ja ympäristöstäsi kauniin ja harmonisen, niin että jokainen kodissasi viettämäsi hetki tuottaa sinulle iloa ja hyvää oloa.Kirjan kuvaus kirjakaupan sivulta:


Tunne kotisi! vie sinut syvälle kodin energioihin ja oman ja perheesi hyvinvoinnin ytimeen. Kirjassa annetaan helppoja ja käytännönläheisiä neuvoja kodin viihtyisyyden parantamiseksi. Opit luomaan kodista paikan, joka tukee sinua ja perhettäsi arjen haasteissa. Vanhasta itämaisesta feng shui -opista johdetut maalaisjärkevät neuvot sopivat jokaiselle matkalla kohti hyvinvoivaa, energistä ja onnellista elämää. Ne voivat auttaa sopeutumaan elämätilanteiden muutokseen tai löytämään unelmien työpaikan. Feng shui -opin aidosti toimivilla ohjeilla voit myös tukea terveyttäsi, hyvinvointiasi, parisuhdettasi tai taloudellista tilannettasi. 

Kirjan avulla saat paljon uutta oivallettavaa ja pääset kulkemaan askel askeleelta kohti rikkaampaa ja onnellisempaa elämää. Fengshui-konsultti Riikka Pöntynen neuvoo viemään nämä vanhat itämaiset opit käytäntöön ja tekemään haluamasi muutokset kotonasi ja elämässäsi, helposti ja tehokkaasti.

Tunne kotisi! -kirja tuo: 

  • helpotusta elämän ja arjen hallintaan 
  • apua toivottuihin muutoksiin kodissa ja elämässä 
  • vinkkejä, joiden avulla luot kodistasi elinvoimaisen ja energisoivan 
  • tietoja ja taitoja, joilla voit kartoittaa oman kotisi energian kulkua 
  • ideoita, vinkkejä ja ratkaisuehdotuksia kotisi sisustamiseen 
  • konkreettista apua unelmiesi saavuttamiseksi. 

Kotisi kuvastaa sinua itseäsi ja on yhtä kehosi kanssa. Muuttamalla asioita kodissasi muutat samalla omaa elämääsi. Halauksin,

Riikka 


P.s. Oletko samaa mieltä kanssani siitä, että 24,40€ on aika pieni hinta muutoksen alulle saamisesta ja siitä että opit näkemään sinua ympäröivät mahdollisuudet ja uskallat tarttua niihin täysillä miettimättä mitä muut siitä ajattelisivat? 

Kommentit