5 parasta lahjavinkkiä fengshuiharrastajalleFengshuitehosteiden oikeanlainen käyttö kodissasi voi auttaa sinua parantamaan kotisi fengshuita ja  tehostamaan kotisi positiivisia vaikutuksia sinuun ja elämääsi. Tarvittavien fengshuitehosteiden lisäämisen aika kotiisi on sitten, kun olet tehnyt muut tarvittavat muutokset ja parannukset, kuten raivannut kotisi turhasta roinasta, tutustunut viiteen elementtiin ja kotisi Baguan alueisiin. 

Fengshuissa käytetään paljon symboliikkaa. Osan perinteisistä fengshuitehosteista voit korvata myös muilla saman tapaisilla asioilla ja esineillä. On tärkeää tiedostaa esineen merkitys ennen sen tuomista kotiisi tai antamista lahjaksi. Tällä kertaa tutustutaankin perinteisiin kiinalaisiin fengshuitehosteisiin, jotka sopivat hyvin myös joululahjoiksi!5 parasta fengshuilahjavinkkiä


Mitä antaa lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea? Kuka enää tänä päivänä kaipaa kaappeihinsa  leipäkoneiden tai pariloiden kaltaisia tilasyöppöjä, kun monen meistä tavoitteena on päästä eroon ylimääräisestä tavarasta. Miten olisi esine tai asia, jonka säilöminen ei veisi juurikaan tilaa mutta  vaikutukset lahjansaajan elämään olisivat positiivisia? Kokeile tänä jouluna näitä perinteisiä kiinalaisia lahjaideoita!


1. Punaiset kirjekuoretKuva: discoverbeijintours.com


Punaisia kirjekuoria käytetään kiinalaisessa kulttuurissa ja fengshuissa monella tapaa. Niissä ojennetaan rahalahjoja, jolloin punaisen kirjekuoren uskotaan tuovan onnea sekä saajalleen että antajalleen. Punaisia kirjekuoria jaetaan pääasiallisesti sosiaalisissa- ja perhetapahtumissa kuten häissä, ja juhlapäivinä kuten kiinalaisena uutenavuotena. Kirjeiden punainen väri merkitsee onnea ja karkottaa pahoja henkiä. Perinteisten uskomusten mukaan kirjekuorien sisältämä rahasumma on yleensä parillinen, sillä parittomat luvut liittyvät hautajaisiin (lue lisää numerologiasta täältä). Punaiset kirjekuoret kohottavat tilan energioita, joten voit sijoittaa ne kodissasi sellaiselle Baguan alueelle jonka koet olevan avun tarpeessa.

2. Kiinalaiset kolikot

Vaurauden tehosteena käytettävät kiinalaiset kolikot ovat muodoltaan pyöreitä, ja niiden keskellä on neliön muotoinen reikä. Ne valmistetaan yleensä joko pronssista tai kuparista erilaisilla pintakäsittelyillä. Vaurauden lisäämisen ohella kolikoita käytetään tuomaan onnea ja suojaamaan. Kolikoita on saatavana sekä irtonaisina, että punaisella nauhalla yhteen solmittuina. Hyvä paikka kolikoiden säilyttämiseksi on kotisi kaakkoisin osa, eli vaurauden alueesi. 


3. Rahapuu

Rahapuu-nimitystä voidaan käyttää sekä aidosta vihreästä Crassula Ovata -rahapuusta (lue lisää täältä) että puusta tai metallista valmistetusta koristepuusta, jonka lehtinä ovat kiinalaiset kolikot. Molemmat ovat tehokkaita vaurauden alueen tehosteita, ja onkin makuasia kumman niistä valitset kotiisi.4. Bagua -peiliKuva: fengshuidana.com


Bagua -peilit ovat suosittuja fengshuitehosteita, mutta niiden käyttöön liittyy muutamia sääntöjä joista sinun on hyvä olla tietoinen ennen peilin ripustamista kotiisi. Baguapeiliä ei koskaan tulisi käyttää sisätiloissa. Ulkotiloissakin peili on tarpeellinen vain siinä tapauksessa, että kotisi oviin tai ikkunoihin kohdistuu teräviä muotoja, pilareita tai pylväitä ympäristöstä. Silloin voit käyttää peiliä apunasi heijastamaan haitallisen sha -energian poispäin kodistasi. Lue lisää sha chistä täältä.5. TuulikelloKuva: amazon.com


Vaikka tuulikelloja käytettiin aiemmin pääosin ulkotiloissa, ovat tuulikellot lisänneet suosiotaan myös sisätilojen sisustuksessa. Tuulikello, jonka putket ovat ontot kohottaa tilan energioita parhaiten mahdollistaen energian virtauksen putkien sisällä. Valitse tuulikellon materiaali sen mukaan, mille Baguan alueelle sen sijoitat. Siinä missä kristalli vauhdittaa energian kulkua, tuulikellon tehtävänä on hidastaa energian läpivirtausta tilassa. Lue 3 vinkkiä tuulikellon valintaan täältä.


Halauksin,
Riikka


Kommentit